Кубрат Пулев има нова приятелка, с която вече живеят на

...
 Кубрат Пулев има нова приятелка, с която вече живеят на
Коментари Харесай

Кобрата живеел с нова приятелка

 Кубрат Пулев има нова другарка, с която към този момент живеят на фамилни начала. Това заяви БЛИЦ, откакто по-рано през днешния ден стана ясно, че една от най-стабилните звездни двойки у нас е поставила завършек на връзката си. Въпреки всичко двамата с Андреа запазили положителни другарски връзки. Това изяснява ревностната отбрана на боксьора от страна на Андреа в седмиците, когато избухна абсурдът с Джени Суши.
ВИЖ ОЩЕ: Кубрат и Андреа се разделиха

Самата фолкпевица разгласява по-рано през днешния ден красноречиво известие под последната си фотография на формалния си Инстаграм профил. „ Прекалено млада съм да се бракосъчетавам и прекомерно остаряла да играя детски игри – веселя се на живота сама ”, написа Андреа.

Двамата с Кубрат в действителност са разграничени още няколко месеца преди абсурда с Джени Суши. Те не са дружно още от края на м.г., малко след мача против Джошуа в зала „ Арена Армеец ”, твърди " Флагман ", като се базира на свои източници.

Причината за раздялата, която се е осъществила относително цивилизовано, е че Кубрат не живеел в България през по-голямата част от времето. Голяма част от връзката им на процедура била отдалечена и това доста дразнело Андреа, която желал да прекарва повече време с обичания си.
 standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР